0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
160X128 160128 LCD дисплей модул син T6963C съвместим WG160128E LG1601281BMDWH6V LCD дисплей

160X128 160128 LCD дисплей модул син T6963C съвместим WG160128E LG1601281BMDWH6V LCD дисплей

BGN 52.77
На склад

Налично

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Моля те . не отваряйте спор преди да се свържете с нас . благодаря за вашата помощ .
За нас
Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери R&D в областта на LCD индустрия, нашата фабрика е признат за един от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на LCD модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.
Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd. от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.
Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, разработване на иновативни продукти и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостни, ценово-ефективни и качествени услуги с добавена стойност. Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление. Област на приложение варира от инструменти за управление на технологичните процеси, потребителски, медицински, POS системи, до комуникации.
Признавайки, че световната опазването на околната среда е отговорност в целия свят, Laurel доставя на нашите клиенти с продукти, съответстващи на изискванията на Ro HS.
От самото си основаване фирмата Laurel се придържа към принципите на "сътрудничество", "иновации", "качество" в качеството на нашата бизнес философия. В бъдеще Лаурел и ще се стреми да отговори на нуждите на клиентите и повишаване на тяхната стойност.
Свържете се с нас, за да получите вашите изисквания, ние можем да ви води към по-добър LCD системата за вашите приложения.
Условия На Доставка
1. Поща на Китай и HK post-това е Поща Регистриран. моля, 15-60days за това да се стигне. някъде ще се нуждаят от много повече! Много страни не разполагат с последващите вписвания на стоката, както и ако вашият продукт не е наличен в продължение на дълго време, моля, свържете се с местния пощенски кабинета. Ако това е спешно.Pls избират DHL / FEDEX/TNT / EMS .
2.Ние не носим отговорност за каквито и да било важни мита, данъци и такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Коментари :
1.Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро
2. ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен коментар и 5-звездни подробни оценки на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата компания, Вашата добра обратна връзка е най-добрата подкрепа за нас, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Надявам се ,ще имате по-добра бизнес пътуване в нашия магазин, Благодаря!

Други функции

Номер На Модела:
LG1601281-BMDWH6V
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Подобни оферти