0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Безплатна доставка 1бр LCD дисплей 16x4 1604A знаков LCD дисплей модул зелено 5v LC1641 ST7066 HD44780 WH1604A PC1604-A LMB164A AC164A

Безплатна доставка 1бр LCD дисплей 16x4 1604A знаков LCD дисплей модул зелено 5v LC1641 ST7066 HD44780

BGN 14.37
На склад

Налично

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Благодарим ви!
За нас
Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери R&D в областта на LCD индустрия, Laurel Electronics Ltd. призната за една от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на LCD модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.
Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd. от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.
Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, разработване на иновативни продукти и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостни, ценово-ефективни и качествени услуги с добавена стойност. Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление. Област на приложение варира от инструменти за управление на технологичните процеси, потребителски, медицински, POS системи, до комуникации.
Признавайки, че световната опазването на околната среда е отговорност в целия свят, Laurel доставя на нашите клиенти с продукти, съответстващи на изискванията на Ro HS.
От самото си основаване фирмата Laurel се придържа към принципите на "сътрудничество", "иновации", "качество" в качеството на нашата бизнес философия. В бъдеще Лаурел и ще се стреми да отговори на нуждите на клиентите и повишаване на тяхната стойност.
Свържете се с нас, за да получите вашите изисквания, ние можем да ви води към по-добър LCD системата за вашите приложения.
Условия На Доставка
1. Поща на Китай и HK post-това е Поща Регистриран. вземете 15-30 дни, за да пристигнат. някъде ще се нуждаят от много повече! Ако това е спешно.Pls избират DHL / FEDEX/TNT / EMS .
2.Ние не носим отговорност за каквито и да било важни мита, данъци и такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Коментари :
1.Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро
2. ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен коментар и 5-звездни подробни оценки на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата компания, Вашата добра обратна връзка е най-добрата подкрепа за нас, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Надявам се ,ще имате по-добра бизнес пътуване в нашия магазин, Благодаря!

Други функции

Номер На Модела:
LC1641-SMDYH6-DH3
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Подобни оферти