0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
КПГ UC1608X 240128 240*128 LCD FSTN бял с печатна платка LG2401286FFDWH6V-V33

КПГ UC1608X 240128 240*128 LCD FSTN бял с печатна платка LG2401286FFDWH6V-V33

BGN 35.17
На склад

Налично

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Благодарим ви!
Тази връзка само за 3.3 v, Ако трябва да 5v pls. За контакти. Благодарим ви.
За нас
Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери R&D в областта на LCD индустрия, Laurel Electronics Ltd. призната за една от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на LCD модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.
Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd. от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.
Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, разработване на иновативни продукти и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостни, ценово-ефективни и качествени услуги с добавена стойност. Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление. Област на приложение варира от инструменти за управление на технологичните процеси, потребителски, медицински, POS системи, до комуникации.
Признавайки, че световната опазването на околната среда е отговорност в целия свят, Laurel доставя на нашите клиенти с продукти, съответстващи на изискванията на Ro HS.
От самото си основаване фирмата Laurel се придържа към принципите на "сътрудничество", "иновации", "качество" в качеството на нашата бизнес философия. В бъдеще Лаурел и ще се стреми да отговори на нуждите на клиентите и повишаване на тяхната стойност.
Свържете се с нас, за да получите вашите изисквания, ние можем да ви води към по-добър LCD системата за вашите приложения.
Условия На Доставка
1. Поща на Китай и HK post-това е Поща Регистриран. вземете 15-30 дни, за да пристигнат. някъде ще се нуждаят от много повече! Ако това е спешно.Pls избират DHL / FEDEX/TNT / EMS .
2.Ние не носим отговорност за каквито и да било важни мита, данъци и такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Коментари :
1.Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро
2. ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен коментар и 5-звездни подробни оценки на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата компания, Вашата добра обратна връзка е най-добрата подкрепа за нас, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Надявам се ,ще имате по-добра бизнес пътуване в нашия магазин, Благодаря!

Други функции

Номер На Модела:
LG2401286-FFDWH6V-V33
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Подобни оферти