0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
X258D320G51 Mitsubishi M501 - 4 тръби / в края на тръбата M501 за CX (крайният период), FX (AF3) мрежестите режещи износоустойчиви детайли

X258D320G51 Mitsubishi M501 - 4 тръби / в края на тръбата M501 за CX (крайният период), FX (AF3) мрежестите

BGN 104.00
На склад

Налично

X258 D320 G51 Mitsubishi M501-4 краят на тръбата M501 за CX (крайният период), FX (AF3) тел капацитет на рязане износоустойчиви детайли
Вашите машини за рязане на тел Mitsubishi притежава впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто от вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Профил на компанията
Основана през 2007 г., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,моля добросердечно
свържете се с нас, преди закупуването на продукти.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Други функции

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Номер На Модела:
М501-4
Оригинал-Не.:
X258D320G51
Приложение:
WEDM-LS
Подходящ за:
CX (крайният период), FX (AF3)

Подобни оферти