0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
P840f000p67 Mitsubishi M422 носещи 608V-неръждаема стомана за M421 / 421C (AF3.AT)част на машината серия WEDM-LS FX.QA.RA.ФА. FX-K

P840f000p67 Mitsubishi M422 носещи 608V-неръждаема стомана за M421 / 421C (AF3.AT)част на машината серия

BGN 20.80
На склад

Налично

P840f000p67 Mitsubishi M422 носещи 608 V-неръждаема стомана за M421 / 421 C (AF3.AT)част на машината серия WEDM-LS FX.QA.RA.ФА. FX-K
Вашите телена машини Mitsubishi притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННЫХ технологии, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто от вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-соотвествующие, най-последователни, най-високо качество на консумираната вещества за вашето приложение и на вашата машина.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Профил на компанията
Основана през 2007 г., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности. Нашият продукт се използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и т.н. - Мухъл проектиране, производство модула и висока инжекция технология за механична обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,моля добросердечно
свържете се с нас, преди закупуването на продукти.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, моля, вижте връзката за повече разходите за доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, обърнете внимание, че ще трябва да вземете своите стоки, в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия офис до вас. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни пересылок подходящи за валута печалба от време на разделящото пространство на митническия в отделните страни, които могат да повлияят върху това колко бързо вашите продукти проверени. - Цената на доставката не се включва никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да бъдат събрани при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, имайте предвид, че при изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP, цената за доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Други функции

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Номер На Модела:
М422
Оригинал-Не.:
P840F000P67
Приложение:
WEDM-LS
Подходящ за:
(AF3.AT) серия FX.QA.RA.ФА.FX-K
измерване:
8 mm (ID)x22 мм(OD)X25 мм (фланец)

Подобни оферти