0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
X055C663G51 M411 Mitsubishi бяла керамика битумен валяк OD80mmx ID28mmx T25mm за DWC-FA (S), Ba WEDM-LS детайли на машини

X055C663G51 M411 Mitsubishi бяла керамика битумен валяк OD80mmx ID28mmx T25mm за DWC-FA (S), Ba WEDM-LS

BGN 168.00
На склад

Налично

X055 C663 G51 M411 Mitsubishi бяла керамика битумен валяк OD80mmx ID28mmx T25mm за DWC-FA (S), Ba WEDM-LS детайли на машини
Вашите машини за рязане на тел Mitsubishi притежава впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто от вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Профил на компанията
Основана през 2007 г., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,моля добросердечно
свържете се с нас, преди закупуването на продукти.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Други функции

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Номер На Модела:
М411
Оригинал-Не.:
X055C663G51
Приложение:
WEDM-LS
Материал:
Керамични
измерване:
OD80mmx ID28mmx T25mm
Подходящ за:
DWC-FA(S), БА

Подобни оферти