0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
-2 %
OTTO arduino Нано РОБОТ open source Maker предотвратяване на пречките САМ humanity партньор 3D

OTTO arduino Нано РОБОТ open source Maker предотвратяване на пречките САМ humanity партньор 3D

BGN 25.00
BGN 25.44
На склад

Налично


Забележка : цветът на пластмасови детайли могат да бъдат случайни
Ото arduino Нано РОБОТ open source Maker предотвратяване на пречките САМ Ото arduino Нано РОБОТ open source Maker предотвратяване на пречките САМ humanity партньор кой е Ото? Ото е интерактивен робот, който може да направи всеки! Елате да се запознаете с Ото-интерактивен робот-приятел, на който може да направи всеки, който желае! Ото ходи, танцува, издава звуци и избягва препятствия; напълно отворен код, съвместим с Arduino, 3 D печат и мисия социален ефект-създаване на инклюзивную среда за всички деца. списък на перевозкы на пратката : Вариант 1 1 комплект 3 D print plastic parts английското ръководство и код вариант 2 1 комплект 3 D print plastic parts пълен комплект електрически части на английското ръководство и кода по-евтини в www.sinoning.com следете за новини на Facebook : facebook.com/sinoning начин на плащане :
Ние приемаме плащане само чрез .
Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние изпращаме само до вашия адрес .
Детайл ще бъде потопен в рамките на 2-5 работни дни, след като получим обезщетение (някакъв подгонянный продукт може да отнеме по-дълго ) кораб : 1.ние ще изпратим на световно въздушна поща стълб на кит или на стълб, Хонг конг с проследяване номер.(за поръчка на по-малко от $5, искаме покрай ec-firstclass.org не може да бъде на пистата) 4. Голяма част от въздушна поща отнема 7-25 работни дни от датата на доставка.
5.ние ще изпратим данни за подарък и обявяваме по-малко опити за избягване на данък върху вноса.
6.ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.
7.ние ще изпратим на САЩ e Packet,той често се взема за около 7 до 12 работни дни.
Коментари :
Ние зависим от нашата репутация Alibaba и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
Ако сте любители на моите стоки, моля, оставете ме на добра обратна връзка. Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб. Аз ще направя същото за теб.
Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни неутрални коментари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Връщане :
Ние предлагаме гаранция от 1 година. Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка.
Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.
Но разходите за транспорт и застраховка, не подлежат на връщане.
Стоки, върнати след 7 дни доставка, имат право само на ремонт.
Купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.
Контакти :
На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа
Ако не получавате ourreply, моля, любезно се обиждайте на електронната си поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро .
Ако пишете ни и няма да чуете отговор, моля пишете отново през системата на Алиби, тъй като понякога нашите пощенски сървъри имат грешки.

Други функции

Тип Елемент:
Модел
търговска марка:
Грях.

Подобни оферти