0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
USBCAN2 II USB CAN protocol analyzer съвместим J1939 CANOPEN

USBCAN2 II USB CAN protocol analyzer съвместим J1939 CANOPEN

BGN 111.98
На склад

Налично


Нашата компания е специализирана в създаването на USB-CAN обувка устройства, дебъгери и други продукти, съвместими с вносни устройства от дома си, или от чужбина. С помощта на аналитична функция, може интуитивно да видите данните на рамката във всеки смисъл на данни екю вътрешни и част от параметрите на колата, може да се използва за хакване на автомобила, може да е сигнал и отстраняване на грешки в техническото обслужване, да правят необходимите инструменти за потребителите на автомобилна електроника, спестяване на много време. Ако трябва да го използвате в среда на Linux, моля, купитеесап-PC за повече информация, моля, кликнете върху модел, за да преминете по линка
USB-CAN-II C-това е универсален анализатор на USB-CAN, двухканальное устройство, което можете да стартирате Джоу Ligong CAN, тест софтуер и софтуер Джоу Ligong CAN Pro. основни функции разбор на протокол DBC-общ смисъл на данни може да анализира автомобилна гума и функция, много удобна за декодиране на автомобилни данни, е необходима, за да направи колата впръскване.)
I company for the auto electronic user support new РМЦ софтуер, софтуер поддържа импортиране на файлове РМЦ протокол J1939.
Стандарт ISO11898, стандарт канал CAN - Bus. нова актуализация ZLG може да тествате общите софтуер за тестване, нов програмен интерфейс, поддръжка за качване на файлове РМЦ, синтактичен анализ на РМЦ.
Продукти направени от chip размер промышленн-степен не само от-40 ~ + 85 высокотемпературного тест на узряване, и след 3 x 24 часа на изпращане и получаване на проектни данни на пълна мощност, рамка данни на всички загубени.
Може да се използва за изпращане на файлове, гуми CAN на гореща обзавеждане приложения, като например автомобил ECU процедурное гори, гори софтуер, разработен от само себе си.
Може да изпраща кадър споразумение, имитация на основния или от устройства, имитирующего работа.
Прави ли най-новата версия на CAN Test софтуер
1.
След инсталиране на драйвер може да се постигне, щепсела и да играе, много е удобно.
Анализатор на USB CAN трето поколение, произведен от пълен пакет от алуминиева сплав, което повишава противоинтерференционную способност и е едновременно здрав и лек. Може да замени II / II+ ZLG USB-CAN (2 A), съвместим с USBCAN-2 E-U, стартиране на нов софтуер за тестване CAN, поддържа функцията РМЦ.
На водача на продукта поддържа операционната система Windows 98/2000 / me/xp / 2003/7/8 и 32/64 бита.
Поддръжка на can2. Ако имате нужда от фактура, трябва да платите допълнителни данъчни точки и да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.
Вътрешен контрол на използването на индустриален клас високоскоростна 32-битов MCU, осигуряващ бърза реакция и стабилност обръща внимание на две или повече неща (скорост на получаване и изпращане надвишава 8000 кадъра в секунда, а именно скоростта на предаване на данни е инсталирана на 1 m от най-големите данни не се губи).
Нашата компания е обща парсера USB-CAN в зависимост от различните модели, може да работи инструменти ECAN , Zhouligong CAN Тест , Zhouligong CAN Pro Three софтуер, the three software running stable, powerful and complementary, simple and easy to use, if you can choose according to your needs for your use of equipment and supporting software, detailed selection form as following, Red part For current page products.
Вграден съпротивление 120 Ω, е възможно чрез набиране на код за избор на ключа.
Harbin Institute of technology, CAN-Bus studio е експерт по иновации CAN bus, специализирана в проучвания и разработки на приложения CAN bus повече от 8 години професионален екип от R & D се съсредоточи върху производството на вътрешна USB-CAN, съвместими с вносни устройства в can debugger, изтегляне и така нататък (внос обзавеждане, оборудвани с CAN debugging Изтегляне, покупка на отделни думи често е много скъп) .

Други функции

Цвят:
Сив
търговска марка:
MLLSE

Подобни оферти