0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
-27 %
INFOCUS InFocus CS1 HD display screen LCD екран

INFOCUS InFocus CS1 HD display screen LCD екран

BGN 61.00
BGN 83.20
На склад

Налично


А. Когато се регистрирате в лицето на куриер приемане, освен ако тя е повредена или липсва, моля, свържете се с нас директно или незабавно отменете телефон, като каза, че проблемът не носи отговорност за изоставен от куриер .
Две. Получавате стоката моля гол метален тест екран (одноплатный тест) не се мушкам / слезную филм / демонтаж аксесоари никой, няма застраховка. Не тествайте, слезоточивая филм, директно инсталирана на машина, всичко това не предпазва.
Три. В магазина е малка печалба и бърз оборот, професионалистите трябва да си купите застраховка на товари, ако има проблем с качеството, в резултат на замяната, система за АА, който го е изпратил, който плаща, благодаря ви за разбирането и подкрепата!
Четири. Върната пратка Забележка : когато върната стока, продукт, за спасяване на купувача, носи отговорност за всички откази от плащане, трябва да бъде в кутия, за да оставите данните си за контакт, удобен за изпращане обратно към вас.
И пет. В името на общи интереси, моля, не коментирайте получаване на стоката, лоша оценка, ако продуктът не ви устройва, моля свържете се с собственика, собственикът ще работим с вас, за да обсъдят населено място, да ви удовлетвори възстановяването ще бъде много по-гладко > , отменете всички услуги!!!
Тържествено заявяваме сензорен LCD екран крехка, избягване на излишни спорове, като непризнаването на условия, моля не купувайте ! Когато купувачът ще стока, ние ще вземем като интуитивен и ще се съгласим с посочените по-горе условия, ако има такива, то тази точка ще бъде важна основа за обработка на
Благодаря за съдействието и пожелавам ви късмет пазаруване!!!

Други функции

търговска марка:
ланжуу
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей

Подобни оферти