0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
-20 %
FORMATTER PCA ASSY Formatter Board logic Main Board дънна платка за Samsung SCX-4725F SCX-4725FN SCX 4725 SCX-4725

FORMATTER PCA ASSY Formatter Board logic Main Board дънна платка за Samsung SCX-4725F SCX-4725FN SCX 4725

BGN 60.00
BGN 74.66
На склад

Налично


• Ние приемаме само транзакция Ali-pay.it добра за продавача, и
купувачът. Всяка
вносни такси или такси са отговорност на купувача.
• Моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и
опитайте се да ви гарантираме, преди да оставите върха. Продукт на печатащата глава може да бъде разменен в рамките на 7 дни след получаване на пакет, гаранция на други храни в продължение на 3 месеца, дефекти на повърхността на продукта следва да предостави на видео отварянето на пакета.Гаранционно обслужване : купувачите на ЕС, моля, обърнете внимание : поради спецификата на аксесоари за принтери и компютърни аксесоари, всички продукти, които се продават в този магазин, не се прилагат "двухлетнее гаранционното обслужване на стоки, необходимото законодателство на ЕС".
• След инсталацията, ако не работи, моля, свържете се с нас възможно най-скоро,нашите инженери ще ви помогнат да решите проблема си.
• Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-7 дни след получаване на плащането.
• Какъв е вашият модел принтер ?
* Witout да оставите съобщение, ще достави 4725
• Използван, добра работа, тест преди да превозва. ние ще направим всичко възможно, за да ви предостави качествена услуга.
• За SCX-4725 F SCX-4725 FN SCX 4725 SCX-4725.Гаранционно обслужване : купувачите на ЕС, моля, обърнете внимание : поради спецификата на аксесоари за принтери и компютърни аксесоари, всички продукти, които се продават в този магазин, не се прилагат "двухлетнее гаранционното обслужване на стоки, необходимото законодателство на ЕС".
• Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка, ние можем да предоставите доставка
метод : DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX. Ако стоката грешен или
повреден, моля, откажете се подпише продукт и се свържете с нас.
• Моля, оставете съобщение, за да ни каже, колко за разходите се декларира,ако купувачът не поиска, за да предостави на купувача
ще получите данък поръчка безплатно на вноса, ние ще обявим с по-ниска стойност, същото като $5,$10,ако броят на голямо обяви
колкото $20, ние не можем да знаем, колко данъци ще бъдат приложими във всяка държава по различен начин . Продукт на печатащата глава може да бъде разменен в рамките на 7 дни след получаване на пакет, гаранция на други храни в продължение на 3 месеца, дефекти на повърхността на продукта следва да предостави на видео отварянето на пакета. По-горе решение, ако купувачите не се приемат,моля не купувайте, моля, разбиране! Държави-членки на ЕС-Финландия, Швеция, обединеното Кралство, Белгия, България, Чешка Република, Дания, Германия, Естония, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, холандия, Хърватска, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Унгария, Малта, Холандия, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Словения, Словакия. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.
• След доставка на продукта, моля, проверете верността и пълнотата на стоките.
* Доставка по подразбиране - Въздушна поща стълб кит( стандартна доставка).
• Ако доставката се забави, моля пишете ни.
• Ако ви трябва да си поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка.
* Надявам се, че купувачът не се отваря спор, без потвърждение.
Отрицателна обратна връзка-не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем.
* Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Тази по-ниска цена не се отразява
общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.

Други функции

търговска марка:
SWZNPART
Номер На Модела:
SCX4725 JC92-01855A
Тип:
Друго
Състояние:
90% нови(употребявани)

Подобни оферти