0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
-5 %
A Funssoe 1 комплект * Openbuilds Mini V Gantry Set/комплект фреза 3D принтер САМ parts

A Funssoe 1 комплект * Openbuilds Mini V Gantry Set/комплект фреза 3D принтер САМ parts

BGN 39.00
BGN 40.90
На склад

Налично


Mini V Wheel Plate 4 Delrin Mini V Wheel Kit 2 подложки luminum - 6 мм 2 ексцентър подложки-6 мм 4 нископрофилни винтове-25 мм 4 нископрофилни винтове - 10 мм, 4 замазки с цип
Funssoe 1 комплект * Openbuilds Mini V Gantry Set/комплект фреза 3 D принтер САМ резервни части
Ние с нетърпение очакваме по-нататъшно разширяване на приятните бизнес отношения. Ако имате някакви quetion или нужда от нещо, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.
Безплатна доставка по целия свят, изпрати въздушна поща стълб на кит.
Срок на доставка около 20 -30 работни дни. Някои страни могат да се задържат в продължение на 1-2 седмици.
Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 дни след получаване на пречистена плащане.
Внимание :
Ако искате да получите продукт спешно, ние също можем да го изпратите EMS или UPS, DHL и т.н. трябва Да плащат малко повече транспортните . Свържете се с нас на първо, ако вие искате да отидете на EMS, UPS, DHL и т.н.
Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина,съобщете ни за това.Ние бързо ще заменим продукта или ще ви върнем парите, това е толкова просто. Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане. Транспорт за изпращане обратно и отново да изпрати трябва да бъде платена от купувача. За вашата защита, моля, застрахуйте вашия пакет.
Ако имате някакви дефекти или забавяне, моля, не отваряйте корпуса или не оставяйте отрицателна и естествената обратна връзка, това не може да реши всички проблеми .Но просто ни кажете, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.
Ако сте доволни от покупката си, ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен отзив и четири 5-звездни подробен рейтинг за продавача (DSR), които са жизнено важни за растежа на нашия малък бизнес.
Ние приемаме плащане само чрез . Ако нямате акаунт , моля, регистрирайте го за себе си на адрес (.com). Плащането трябва да бъде получена в рамките на 5 дни след завършването на аукциона. Моля, уверете се, че възнамерявате да си купите или да се заплати в рамките на определен период, преди началото на търговията. Неплатен спорът ще се сервира в за несъстоятелност на участниците в търга.
Моля, не оставяйте ни 1, 2, 3 или 4-звездни подробни оценки на продавачите, защото те са равни на отрицателна обратна връзка. Само на 5-подробни оценки на продавачите са добре дошли.

Други функции

Тип Елемент:
Свързващ Flex Вала
Номер На Модела:
Миниый комплект/Комплект Gantry V
търговска марка:
Funssor
Тип:
Друго
колелото:
Миниое колелото V
Материал:
Алуминиева сплав
да се прилага:
Принтер CNC / 3D

Подобни оферти