0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
-20 %
Висококачествен самовсасывающий филтър тип Protect Antivirus Mask предпазва от вредното газ лице безопасно Security Protector

Висококачествен самовсасывающий филтър тип Protect Antivirus Mask предпазва от вредното газ лице безопасно

BGN 14.00
BGN 17.58
На склад

Налично

Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.;
Функция : защитен биологичен газ, пара, като бензен и хомолози, бензин, кетон, сероуглерод, излъчване и т.7-2012 Националната обществена сигурност на Китай, тип разглеждане на център за наблюдение и инспекция на качеството на Китай, са приложими за всички видове работни места прах и отровен газ, ефективни мерки за предотвратяване на професионални заболявания.Искаме информация в рамките на 10 дни, след като вашето обезщетение ще бъде завършена.)
Използването на продукта :
Подходящ за химиката, масла, боя, фармацевтични, автомобилното производство на пестициди и други места за токсичност, като на снимката, киселите обработка, боядисване, фармацевтична, химическа обработка, също може да се използва за заваръчната операция, ETK.
Въвеждането на марката :
Нашият магазин за производителя на глобалното магазин продажби, гаранция за качество на марката!Ние предлагаме най-намаление на цената, добре дошли на едро за покупка, неочаквана отстъпка!Моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Изпратихме по целия свят, ако не можете да изберете доставка от своя страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Този вид маски според развитието и продукти за промишлен стандарт GB21976.След като си вземете детайли логистична фирма,моля, изпратете ни номер за проследяване.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Дисплей на износване :
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Други функции

Номер На Модела:
респиратор маска
Материал на капака:
Силикон
Филтърен материал:
Активен Въглен
Стил:
главоболие инсталация
Функция:
защитна маска

Подобни оферти