0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
51310 упорит, носещи 50x95x31 мм и ABEC-1 (1 бр ) аксиални 51310 устойчиви лагери 8310

51310 упорит, носещи 50x95x31 мм и ABEC-1 (1 бр ) аксиални 51310 устойчиви лагери 8310

BGN 52.32
На склад

Налично

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Упорит сачмен лагер единно действие се състои от шайбата на вала, миене на корпуса и наредба комплект с разделител. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. - Устойчиви лагери са предназначени само за обработка на аксиални натоварвания.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Дрехите са лагери могат да се прилагат за високи аксиални натоварвания и ниски и средни скорости.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Топка клетка представлява формованную конструкция от въглеродна стомана. Пилот (D1) диаметър на отвора 95 мм.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.
Характеристики : стойност : номер 51310 диаметър на отвора лагер (d) 50 мм външен диаметър (D) 95 мм височина(H) 31 мм Вид като с нагънат пистата подвижен (s) са налични вид лубрикант, без мазнини, някои антикорозионна маслени структурата на вътрешния и външния пръстен + сепараторные топки материал 52100 хромирана стомана радиус (min) (rs) 0,3 мм номинална статична товароносимост(Cor) 202000 N номинална динамично натоварване (Cr) 95300 N Максимална скорост(масло) (x1000 об / мин) 3,0 външен диаметър.
Носещи FUSHI само доставя най-добрият лагер е направен в Китай,положителна величина,се чувствате. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Разлика (d1) 50 мм Тегло (кг) (грам) 1003 Забележка марка ABEC 1, и еквивалентно количество класове ISO лагери 1 PC важно напомняне : - изображението е предназначено само за справка, действителната структура на продукта е идентична, броят на стоманени топки в клетката ще се различават. Обаче те не могат да приемат радиални натоварвания. Тип двойно действие се състои от шайби вала (централна шайби), две корпусни шайби и две химикалки и комплекти с сепараторами. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Моля, обърнете внимание, че един промит е ID пилотируемым, а другият-OD пилотируемым. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Моля, запознайте се с техническата информация за получаване на подходящи препоръки за монтаж на този лагер. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Други функции

Капацитетът На Въртящия Момент:
50x95x31 мм
Номер На Модела:
51310
търговска марка:
Fushi
Покритие:
Антикоррозионное Масло
Структура:
Дълбока Канавка
Материал:
Хромирана Стомана 52100

Подобни оферти