0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Могила TDSHH-V2 антициклонный адаптер фитинг

Могила TDSHH-V2 антициклонный адаптер фитинг

BGN 3.55
На склад

Налично

За Бароу
Марка BARROW се стреми да създаде най-подходящите за вас продукти. Висококачествени суровини + професионално екологично покритие. Прекрасна технология на производство + управление на цялата верига на продуктите. Високата цена на продукта + разумна цена на продуктите. Тъй като фокус, като професионален.
Ние сме официален оторизиран дилър, предоставяме най-добрите услуги и продукти, както и свързаните с тях технически консултации.
Характеристика И Технически Характеристики
Най-последната версия е оптимизирана структура TDSHH, значително намалява влиянието на повърхността на водата и налягането на удара подаване на вода, 3 входа / изход, само подходящ за резервоара за вода
Материал : Месинг
Резба : G1 / 4
Допълнителни цветове : черен / сребрист / бял термин за стоки 1. от момента на избор на интернет-магазина, дръжте, добра комуникация, за да реши проблеми, които могат да възникнат, и, ако е възможно, моля, винаги проверявайте съобщението на Али.
2. Ако имате въпроси или проблеми относно продукти или сделката, моля, свържете се с нас, моля, ние се надяваме, че всички удовлетворение на купувача нашите продукти, не може да отмени обратна връзка, ако купувач, като остави лоша обратна връзка, без връзки, моля, не се купуват в магазина ни, Благодаря за вашето сътрудничество 3. цвят на елемент, показан на вашия екран и действителния цвят не може да бъде точно същата, моля, разберете,
За Доставката На 1. Ние не плащаме на митническата такса, това е отговорност на купувача, ако митническа такса накара купувачите да се върнат, ние не връщаме разходите за доставка.
2. очакваното време за транспортиране на шоуто в само за сведение, никой не може да гарантира, че пакетът ще пристигне в рамките на очакваното време, нито ние, нито не може да контролира разходите на време за транспортиране, така че ние не предлагаме гаранции за навременна доставка, но ние можем да гарантираме, че купувачът ще може да получи стоката или да получите пълно възстановяване след транспортния проблем.
3.Ако е възможно, моля винаги проверявайте номер за проследяване на пратката, за да се уверите, че опаковките не бъдат върнати, в случай на повреда на доставка.
4.Ако насипни покупка, моля, свържете се с мен, ще вземете по-разумен и ефективен начин за транспортиране до вас.
5.Някои страни или региони не са включени в обхвата на нашите транспорт от съображения за търговска сигурност. Моля, свържете се с мен, ако купувачът трябва да изпрати стоката в тези страни. Допълнителни съвети 1. Доставка в Южна Америка през express, като Бразилия/Чили, моля, предложете данъчен номер/телефон/електронна поща или доставка може да бъдат забавени или пауза. 2. изпратете парцел в Русия по електронната поща на купувача SPSR на клиента или обадете се на забавяне на доставката

Други функции

Цвят На Острието:
черен, златен, сребърен
търговска марка:
МОГИЛА
На линия:
Няма
Номер На Модела:
ТДШХ-В2
Тип:
водно охлаждане
Материал На Радиатора:
Мед
Пакет:
ДА
Регулатор На Скоростта На Въртене На Вентилатора:
Няма оборота в минута
Шум:
N/A
Размер На Вентилатора:
N/A

Подобни оферти