0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
БЛОК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАСТИЛО В СЪБИРАНЕТО ЗА BROTHER MFC 165C 250C 290C 490C 790C.

БЛОК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАСТИЛО В СЪБИРАНЕТО ЗА BROTHER MFC 165C 250C 290C 490C 790C.

BGN 44.78
На склад

Налично


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ОТ ШЕНЖЕН / ХОНГ КОНГ
БЛОК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАСТИЛО В СЪБИРАНЕТО ЗА BROTHER MFC 165 C 250 C 290 C 490 C 790 C.
изтрит от работния принтер
ОБНОВЕН
ИЗПРОБВАН В ДОБРА РАБОТНА СИТУАЦИЯ ОПАКОВКА : 1БР
1. съобщението или за плащане трябва да бъдат направени в рамките на 7 дни след приключване на търга. Ако тези условия не са изпълнени, продавачът си запазва правото да анулира търгът.
2. Ако резервирате най-малко 3 бр., ние ще ви изпратим по пощата SINGAPORE Post или China Post International Economics Air Mail,това ще ви отнеме 3~22 работни дни, друга държава, друга срок на доставка. Ако вашата поръчка е повече от 3 КОМПЮТЪРА, а след това ние ще изберем ЕМС. АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПО-БЪРЗА ТОВАРОНОСИМОСТ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА РАБАТ UPS/DHL/EMS . НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ EMS.
3. Ако купувачът иска да се върне при не-отворен състояние, след което купувачът трябва да плати цената за доставка от нас на купувача и да се върнете цена за доставка. моля, разберете. повечето от нашите продукти са скъпи, ако това не е необходимо, моля, не го отваряйте. Благодарим ви.
4. Нашата политика за обратна връзка : редовно, ние преминаваме през нашият файл за обратна връзка и изпращане на отзив за всички тези, които са подали върха на нас. Тази политика гарантира, че всеки получава правилното разпознаване и прави процеса по-гладко и за двете страни. Ако сте доволни от сделка с нас, моля, оставете своя коментар към нашия файл и ние задължително ще ви отговорим реципрочно, когато правим нашите актуализации. Преди изпращане на отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да можем да го решим. Отрицателна обратна връзка не помага за решаване на проблеми.
5. Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни съобщение, преди пускането на своите залагания.
6. Международен купувачът носи отговорност за всички възможни митници, такси или брокерски такси, особено вие от Германия. Изпратете вашата инструкциите за доставка / запитване от ваша плащане.

Други функции

търговска марка:
FGHGF
Тип:
Друго

Подобни оферти