0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
51228 упорит, носещи 140x200x46 мм и ABEC-1 (1 бр ) аксиални 51228 устойчиви лагери 8228

51228 упорит, носещи 140x200x46 мм и ABEC-1 (1 бр ) аксиални 51228 устойчиви лагери 8228

BGN 236.38
На склад

Налично

3 външен диаметър. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. В зависимост от скоростта на въртене е необходима минимална натоварване, за да се избегне пълзящи движения шарикового набиране, които са причинени от центробежными сили.
Топка клетка представлява формованную конструкция от въглеродна стомана. Упорит сачмен лагер единно действие се състои от шайбата на вала, миене на корпуса и наредба комплект с разделител. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Дрехите са лагери са сепарабольными лагери. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Носещи FUSHI bearing доставя само най-добрият лагер, произведена в Китай, плюс, отлично.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. - Устойчиви лагери се състоят от топчета, заключване на устройството и шайби вала и корпуса, които съдържат надлъжни канала за топчета. - Устойчиви лагери са предназначени само за обработка на аксиални натоварвания. Пилот (D1) / мм Диаметър на отвора.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Дрехите са лагери могат да се прилагат за високи аксиални натоварвания и ниски и средни скорости. За компенсиране на деформации вала трябва да се използват лагери с сферическими корпусными шайби и звена шайби. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Моля, обърнете внимание, че един промит е ID пилотируемым, а другият-OD пилотируемым. Моля, запознайте се с техническата информация за получаване на подходящи препоръки за монтаж на този лагер. Тип двойно действие се състои от шайби вала (централна шайби), две корпусни шайби и две химикалки и комплекти с сепараторами. Обаче те не могат да приемат радиални натоварвания.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Клирънсът (d1) / мм Тегло (гр) (грам) 4270 Забележка марка ABEC 1, и еквивалентни класове ISO брой 1 лот = 1 бр лагери важно напомняне : - изображението е предназначено само за справка, действителната структура на продукта е идентична, броят на стоманени топки разделител ще се различават.

Други функции

Номер На Модела:
51228
Капацитетът На Въртящия Момент:
140х200х46 мм
търговска марка:
Fushi
Покритие:
Антикоррозионное Масло
Структура:
Дълбока Канавка
Материал:
Хромирана Стомана 52100

Подобни оферти