0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Честота на датчиците за разширяване обхвата на FM радио 12MHz за Nissan

Честота на датчиците за разширяване обхвата на FM радио 12MHz за Nissan

BGN 27.20
На склад

Налично


Руското Приятелско Внимание, Моля !!!
1. изключете антена кабел от задната част на вашия автомобил радио. свържете антена кабел към гнездото на контакта на расширителе FM-диапазона. Свали радиото от таблото или да получите по-ясна представа за внушенията гнездото антена за радио. свържете червения проводник на храна от разширителя FM-диапазон към източник на захранване +12 волта в колата си, с черен быстроразъемный конектор, доставени. Има на разположение продължавам диапазон 24 волта, както и повечето от 24-волтови автомобили имат датчиците на 24 Волта от 12 волта за стартиране на стерео. За предпочитане е да използвате допълнителен канал за храни, който доставя радио. моля, попълнете вашето пълно име, включително вашето име, презиме и фамилно име при извършване на плащане
2.ние не носим отговорност за вашата грешка. Използването на неправилна импеданс, например кабел 75 om, която се използва в някои расширителях диапазон, което води до лошо приемане на сигнала. Моля осигурете блок ясн всички moving педалите, офиси и др. Включете щепсела от разширителя FM обхвата на антената на контакт по радиото. Нашият електронен детандер диапазон fm разширява редица японски автомобилни радио до 108 Mhz. Какво е двойна радиостанции?
Общи за всички разширители FM-диапазон са двойни прозорци радиостанции, причинени от преместването честотна лента 20 Mhz в честотна лента 14 Mhz (88 Mhz to108 Mhz се придвижи в 76 Mhz до 90 MHz ) и припокриване на японски диапазон FM-диапазона и международно FM-диапазон ( 88 Mhz до 90 Mhz), например : радиостанция 105.Това ще осигури подаването на захранване по време на работа на радиото. Това може да бъде много скъпо, ако има резервни части. има ли значение Радиофильтр?
Това е важно изискване при отбраковке нежелани честоти, които пречат на смещенному FM-диапазон. мога ли да променя вътрешната настройка на автомобилното радио на нов FM-обхват ?
Да, съществува малък брой набори, които могат да се променят, те изискват промяна на софтуера на микроконтролера и / или замяна на тунер. Но в други страни трябва да цели 108 Mhz. Мога ли да използвам повече от един разширител честотни ленти заедно, за да се конкурира с пълна частотным обхват ?
Няма. Важно ли е да стартирате удължител ленти на 12 Волта?
Удължител диапазон проектиран, за да тече на 12 вольтах. Това ще доведе до лошо приемане. Влошаване на производителността на филтър ще доведе до появата на по-голям брой смущения .4 Mhz ще се търси в автомобилното радио с честота 85. Какво е радиочастотные празни места?
Общи за всички полосовых разширители хармонични честоти, генерирани от кварцов генератор.
FQA : по-Долу са изброени някои често задавани въпроси . За смяна на честота 10 Mhz празни места са 90 и 100 Mhz за смяна на 12 Mhz те съставляват 96 и 108 Mhz for14 Mhz смяна 98 Mhz за смяна на 16 Mhz 96 Mhz 18 Mhz промяна е 90 and108 Mhz. Те могат да работят, но могат да бъдат и редица проблеми с незадоволително изпълнение, например радио смущения, по-слаб сигнал, недостатъчна ширина на честотната лента. Това също е полезно, ако централната жило е изградена от много медни нишки, за да подобрят силата и гъвкавостта.
Може да се угоди на :
Инсталация :
За да се получи максимална ефективност от вашия блок, моля да следва прости инструкции за инсталиране по-долу :
1.
Автомобилно радио FM Band Expander Change Frequency Converter shifter Japan to Worldwide 12 MHz за Nissan висококачествени кристали във всички наши расширителях fm-диапазон, за да се уверите, че можете да слушате само качеството на звука, а на по-евтини !
В Япония, радио, направени, за да се получи честотата на 76 Mhz до 90 Mhz.

Други функции

Тип GPS:
Приемник И Антена
търговска марка:
РИНСОН
Името На Модела:
NEX-12А

Подобни оферти